hendrik

 Hendrik Stubbe
Algemeen directeur
Beveiligingsexpert

De geschiedenis
Op 1996 studeerde ik, Hendrik Stubbe,  af op het MTS Crabeth College te Gouda als 1e monteur elektrotechniek . Gedurende mijn loopbaan heb ik meerdere grootschalige projecten opgezet. Al snel merkte ik de ongeremde drive om mijn grenzen te verleggen, ik wilde het veiligheidsgevoel van de klant tot een ongekend niveau tillen. Door de beperkingen van het werknemersschap kwam ik daarom al snel tot het besluit om zelf een onderneming te starten. Geen belemmeringen meer,  het einde van de target-mentaliteit en een stop voor het gedwongen “uren-maken”: Hst beveiliging: een onderneming voor de klant!

Op 08-04-2008 is Hst beveiliging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg. Hst Beveiliging is een onderneming met de echte werknemers mentaliteit: hard werken geeft tevredenheid. Door al dit harde én eerlijke werk kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Missie en visie
Onze missie is u een totaaloplossing bieden op uw beveiligingsvraag. Wij zoeken met u samen naar de perfecte oplossing en leggen u ook uit waarom. Om optimaal beveiligd te zijn moet ook u weten hoe het systeem werkt, daarom gaat onze monteur pas weg zodra u zelf aangeeft over voldoende bedieningsvaardigheden te beschikken.

De techniek moderniseert in rap tempo, daarom worden al onze monteurs non-stop bijgeschoold. Met Hst Beveiliging aan uw zijde bent u daarom verzekerd van de meest moderne én futuristische bevallingstechnieken!

Ons team

floris

Floris Weitjens

Apple Certified Technical Coordinator 10.6 t/m 10.10

Floris kocht zijn eerste Mac in 2004, een iBook G3 Tangerine, vanaf toen is zijn passie voor Apple enorm gegroeid. Hij heeft een aantal jaar bij een Apple Authorized Reseller gewerkt en daar veel geleerd in de praktijk, is daar heel erg vrij gelaten en heeft zo zichzelf heel veel aangeleerd en ontdekt. Door de jaren is hij nu een echte Apple-pro te noemen. Naast kennis van Apple heeft Floris ook veel ervaring met systemen voor domotica, netwerken, multiroom systemen voor audio en alles wat daarbij komt kijken.